Moderné, bezpečné a ergonomické školské stoličky do každej triedy

Moderné, bezpečné a ergonomické školské stoličky do každej triedy

školské stoličky

Doprajte žiakom komfortné sedenie počas výučby. Pohodlné školské stoličky od Školáčika Maja sa o to postarajú. Vyberajte z našej bohatej ponuky. Garantujeme výbornú kvalitu, veľký výber a rýchle doručenie tovaru.

Školské stoličky pre maximálne pohodlie žiakov

Naše školské stoličky nájdete v mnohých slovenských školách. Sú vybavené pevnou a odolnou konštrukciou, pohodlným sedákom a operadlom, ktoré zaistí výbornú oporu chrbtice. Nohy sú ukončené plastovo-gumovými krytkami (v závislosti od modelu), ktoré bránia vzniku nepekných škrabancov na podlahe. Navyše tlmia hluk vznikajúci pri vstávaní a sadaní žiakov. Školské stoličky máme k dispozícii v sivej, červenej, zelenej, žltej, čiernej, modrej a dokonca aj vo fialovej farbe konštrukcie. Poľahky ich zladíte s ostatným interiérovým vybavením a nábytkom, čím vytvoríte štýlovú triedu alebo učebňu. Taktiež ponúkame výškovo nastaviteľné školské stoličky pre čo najkomfortnejšie sedenie nižších aj vyšších žiakov. Do pozornosti dávame školské stoličky Junior s látkovým poťahom sedáka aj čalúneného operadla.

školské stoličky

Výborná stabilita školských stoličiek

Hľadáte školské stoličky, ktoré spĺňajú požiadavky kladené na zdravé sedenie žiakov? Práve ste ich našli. Bonusom je jednoduchá manipulácia a údržba, ako aj výborná stabilita. Niektoré školské stoličky sú dokonca stohovateľné, t.  j. možno ich naskladať na seba a získať úsporu priestoru. Veríme, že školské stoličky od Školáčika Maja sa stanú estetickým a praktickým doplnkom aj vo vašej triede. K stoličkám odporúčame zakúpiť školské lavice, ktoré sú taktiež súčasťou nášho sortimentu. Sme špecialisti na školský nábytok, avšak nezabúdame ani na vyučujúcich. Náš kancelársky nábytok sa zaiste perfektne hodí do zborovní a kabinetov. Keďže k škole patrí aj jedáleň, tak sme našu ponuku rozšírili aj o jedálensky nábytok. Nakúpte praktický jedálensky stôl či pohodlné stoličky a spríjemnite žiakom a učiteľom obedňajšiu prestávku. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.